VRGH - Arcade
 
VRGH - Arcade
 
Over
VR Gamehouse

VR GAMEHOUSE
"Het zal je wellicht verbazen dat het voor ons niet eens om Virtual Reality gaat"
Mission Statement
Bij VR Gamehouse (VRGH) doen wij dingen anders. Het zal je wellicht verbazen dat het voor ons niet eens om Virtual Reality gaat. Onze missie en reden van bestaan is dat wij onze gasten unieke onvergetelijke ervaring gezamenlijk laten beleven.

Het trefwoord hier is "gezamenlijk". In deze moderne tijd willen mensen graag met elkaar connecten. Wij begrijpen dit! Dat doen we dan ook erg succesvol door middel van het voertuig "VR". Het voertuig zou in de toekomst door technologische ontwikkelingen kunnen veranderen, maar onze missie blijft altijd hetzelfde!

Team & Human Capital
Persoonlijke en authentieke service is de key factor van ons bestaan! Wij geven altijd de volle honderd procent voor jouw onvergetelijke VR beleving en dat merk je al zodra je de eerste stap binnen zet.

Wij kunnen jou dit aanbieden omdat we een hecht team, lees familie, zijn met een groot hart voor het bedrijf. We hechten waarde aan elk individu en bieden naast een goed en eerlijk salaris ook veel trainingen en doorgroeimogelijkheden aan ons personeel.

Let's
DONT PLAY
"VRGH heeft de visie en ambitie om dé
huismerk naam in heel Europa te zijn"
In The Beginning there was ...
VRGH is opgericht in 2017 door Chris & Gosia in een kleine winkelruimte, hartje Amsterdam. Met hulp van onze beste vrienden, Kevin & Lukasz kwam VRGH van de grond en werd al snel een enorm success. Kevin & Lukasz hadden al gauw alles aan de kant gezet om zo een onmisbaar onderdeel te vormen van de identiteit van VR Gamehouse.

Ons jong en dynamisch team is ondertussen gegroeid naar 25 individuen en dit zal zeker nog toenemen.

Visie
VRGH heeft de visie en ambitie om dé huismerk naam in heel Europa te zijn, als je aan Virtual Reality denkt dan denk je als eerst aan VRGH. Wij streven erna om een impact in de wereld te maken en marktleider te zijn op het gebied van Virtual Reality.
De Eindbazen
Kevin Okoh
COO - VRGH
Geboren en getogen Amsterdammer. Achtergrond in de Finance en verantwoordelijk voor de complete operations.
Chris Elmendorp
CEO - VRGH
Geboren in Amsterdam maar ook voor 7 jaar in Azië gewoond. Daarom vind je het beste van beide werelden terug in VRGH.
Gosia Sieduszewska
CFO - VRGH
Geboren in Lublin, Polen. In 2012 naar Amsterdam verhuisd en hoofdverantwoordelijk voor de Finance en personeel.
Concept
We maken social virtual reality experiences betaalbaar en leuk voor iedereen. Wij specialiseren voornamelijk in volledig verzorgde groepsevenementen; bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, kinder- verjaardagfeesten, vrijgezellenfeesten etc.

Tegelijkertijd bezuinigen wij nooit op de kwaliteit en apparatuur.
Wij zijn trots dat wij daarmee de hoogste prijs-kwaliteitverhouding leveren gekoppeld aan belachelijk goede service.